Een ogenblik alstublieft. De module wordt geladen
Kleverlaan 192
2023 JM Haarlem
tel. 023-5258411
fax 023-5263322

Belastingaangifte 2014

                  Belastingaangifte 2014               

Hulp bij uw belastingaangifte 2014 voor particulieren en bedrijven.

Het is inmiddels 1 maart geweest. Vanaf deze dag kunt u uw belastingaangifte over 2014 weer gaan indienen.

Het is altijd fijn om uw belastingzaken goed op orde te hebben. Maar veel mensen zien de belastingaangifte als een last en grote verplichting die ze graag zo lang mogelijk voor zich uitschuiven. Dit is ook zeer begrijpelijk, als u alleen al naar de constante wetswijzigingen kijkt en dan hebben wij het nog niet eens over alle overige wijzigingen en aanpassingen die jaarlijks worden doorgevoerd.

Dit is de Belastingdienst ook opgevallen. Sinds een aantal jaren helpt de Belastingdienst u dan ook met een voor ingevulde belastingaangifte. Maar let op! Want het is mooi dat de Belastingdienst u voorziet van een voor ingevulde belastingaangifte, maar dat wil niet zeggen dat deze ook klopt.


Jaarlijks controleren wij de belastingaangifte van tal van onze relatie’s en weten toch ieder jaar weer diverse van onze relatie’s positief te verrassen. De Belastingdienst verzoekt u ook niet voor niets de belastingaangifte op juistheid te controleren.

Hier treft u een overzicht van de benodigde bescheiden aan die wij graag bij uw verzoek tot belastingaangifte willen ontvangen. Stuur deze per e-mail of per post naar ons toe. Wij zorgen ervoor dat uw belastingaangifte voor 1 mei 2015 is verzonden.


Maar ook ondernemers worstelen jaarlijks met dit probleem. Binnen ons netwerk beschikken wij over diverse contacten met register accountants, boekhouders en administratiekantoren. Deze kunnen u snel en vakkundig helpen met uw aangifte VPB, maar ook met belastingsaangifte.


Meer weten wat wij voor u kunnen doen?

Bel ons op  : 023-5258411

Mail ons op : info@vellinga-advies.nl o.v.v. belastingaangifte 2014